Založ si blog

Predpoveď počasia na popoludnie

Stále zamračené. Občas zrážky s mokrými ľuďmi. So spotenými karieristami. S ustráchancami, čo sa boja o svoje malé prístrešky, kde na nich zatiaľ až tak neprší. A kde sa dá ako-tak prežívať, ak človek chytá tie správne vetry.

U nás prevládajú vetry zo Západu. Ako inak. My vieme, čo sa patrí. To iba Fico „stratil kompas“. Lepšie povedané, odmietol ten vlády, na ktorom sú štyri svetové strany. A síce: západ, potom západ, no a ešte západ a naostatok, ako inak – západ.

Poliaci to majú na svojich kompasoch inak. Poliaci majú na každú svetovú stranu miesto západu ZACHOD. My nie. Ešteže to. – My si z milovaného Západu záchod nikdy neurobíme.

Žartíky z Donbasu

20.08.2022

Naše médiá píšu o pokuse zavraždiť ruskou vojensko-civilnou správou dosadeného starostu Mariupola. Atentát sa nepodaril. Atentáty a sabotáže v ruskom tyle sa však Ukrajincom vcelku daria. Na rozdiel od bojov na fronte. Nepríjemnosť sa stala aj Kyjevom dosadenému starostovi Slavjanska. Ako je známe, kyjevská vláda nariadila povinnú evakuáciu obyvateľov mesta, ktorému [...]

Všetko je v najlepšom poriadku

12.05.2022

Radosť žiť. Môžeme jesť. Môžeme dýchať. Môžeme si aj kadečo písať. A že nám to neuverejnia ? No a čo ? Ale veď písať môžeme. A o čomkoľvek. Napríklad aj o tom, ako je skvelé, že Fínsko a Švédsko tam budú tiež. Alebo o tom, že dostaneme 100 eur od pána Krajniaka. A aké fajn je dnes ešte aj to počasie ! Lepšie, ako sme si zaslúžili. Ozaj, počasie – to [...]

Českí synáčikovia-vakcináčikovia, rusko-čínsko-iránske cvičenie a vložky

21.01.2022

APOLITICKÝ BLOG /2/ Tak nám dnes zmazali blog už po druhé. Nuž, čo už. A tak sa s vami podelím aspoň o informáciu, ktorá azda pani Čaputovú neurazí. – Ide o to, že českí vraj vôbec nie krkavčí rodičia oddnes môžu registrovať svoje deti do nového kola vakcinácie. Starí českí VAKCINÁŠI si vytvorili závislosť na pfizer-vakcíne. Je to údajne „zatím [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 5336x
Priemerná čítanosť článkov: 1334x

Autor blogu

Kategórie